Sophia:

Weer in balans
Van baby af aan heb ik eigenlijk altijd problemen gehad met mijn darmen en was ik allergisch voor verschillende voedingsmiddelen. Op een gegeven moment ging dat over en denk je dat je er overheen bent gegroeid. Totdat ik in het voorjaar van 2012 me steeds slechter begon te voelen. Ik voelde me moe en had veel last van krampen in mijn buik. Zo ging het een tijdje door tot ik in het najaar ontzettend ziek werd. Ik had helemaal geen energie meer, ik was misselijk en kreeg geen hap meer door mijn keel. Ik viel in twee weken 6 kilo af. Reden genoeg om naar de dokter te gaan. En na een aantal onderzoeken en een gesprek bij de internist krijg je dan te horen dat “het waarschijnlijk tussen de oren zit” en “dat je zelf maar moet uitvinden hoe je je weer beter gaat voelen”. Ik studeer zelf geneeskunde dus geloof ik en heb ik vertrouwen in de moderne geneeskunst, maar met dit advies zou ik me nooit beter gaan voelen. Dus ben ik het zelf gaan “uitvinden” en ben ik het alternatieve circuit ingegaan. Zo kwam ik ook bij Tine terecht en zij heeft me werkelijk opgelapt. De eerste consulten waren intens en vermoeiend maar ik begon me vrij snel weer beter te voelen. Met behulp van voedingsadviezen en supplementen ben ik nu weer de oude, of beter gezegd voel ik me beter dan ik ooit. Ik heb door Tine een manier gevonden om mezelf in balans te brengen en te houden en dat is iets wat me bij de internist nooit was gelukt.

Leonie:

Toch overtuigd
In de zomer van 2011 begonnen bij mij een aantal vage klachten die steeds heftiger werden. Ik had last van mijn buik/darmen en van mijn rug. Volgens mijn manueel therapeut kon de kleine scoliose in mijn rug niet
zulke erge klachten veroorzaken en gezien mijn leeftijd was dit al helemaal niet normaal. Toen de klachten erger werden, dacht de manueel therapeut dat ik misschien wel reuma kon hebben en die heeft me daarom doorverwezen naar de huisarts. Uiteindelijk zijn er in het ziekenhuis verschillende tests gedaan, maar daar kwam niks uit. Ook de MRI scan en de röntgenfoto konden me niet wijzer maken. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd, maar niemand kon me vertellen wat ik had. Uiteindelijk ben ik bij Tine terecht gekomen via een vriendin van mijn moeder. Toen ze me vertelde wat Tine deed was ik eerst een beetje sceptisch, maar ik vond het toch de moeite waard om het te proberen. Er bleek een bacterie bij mijn botten te zitten die afvalstoffen vasthield. Al twee weken na het nemen van mijn supplementen voelde ik verschil. Tot op de dag van vandaag heb ik nog maar één keer last gehad van mijn rug, maar nooit meer zo heftig als toen. Ik vind het heel bijzonder dat dit kan en ben echt van deze behandelwijze overtuigd.

Marscha:

Ik kwam met gedragsproblemen van mijn kind:
Onze zoon werd 8 weken te vroeg geboren. Na een heftige periode van veel onzekerheid
is hij er toch zeer goed uitgekomen. De verwachtingen waren heel anders en we mogen onze handjes dichtknijpen. Toch bracht deze periode wel wat problemen met zich mee. Hij was een zeer slechte slaper en erg druk en onrustig vaak. Anders doen als anders, bracht vaak erg veel onrust mee, wat er bij hem duidelijk uit moest komen. Hij uitte dat in de nachten en met zeer wisselende buien. Kon ineens heel boos en driftig worden, maar hij kon dan ook zo ineens weer blij worden. Je kon er geen touw aan vast knopen eigenlijk. Ook had ik als moeder het gevoel dat ik het niet goed gedaan had, dat hij door het feit dat ik de zwangerschap niet had uitgedragen zo geworden was. We hadden ook een moeizame relatie. Hij vroeg erg veel aandacht, maar stootte mij dan ook vaak weer af. Duwen en trekken, de hele dag, week, maand… door. Enorm vermoeiend en niet echt gezellig. Constant compromissen zoeken. Maar ik had het gevoel dat wat ik ook deed, het eigenlijk nooit goed was. Na ongeveer 4 jaar (waarin we al heel wat wegen hadden bewandeld), kwam ik bij Tine de Vries terecht. Zij ‘voelde’ ook de onrust in hem en ook ik kon mijn verhaal eens even kwijt. En ik voelde me eigenlijk voor het eerst begrepen. Zij behandelde hem en schreef supplementen voor en al heel snel zagen we resultaat. Hij werd rustiger en ging ineens niet meer steeds in discussie en was in zijn spel ook niet meer zo wispelturig en ongeduldig. Er kwam rust in hem. Het fijnste van alles vind ik ook dat onze band/relatie enorm veranderd is. Ik voel me nu gewaardeerd als moeder en hij geeft me het gevoel dat ik het helemaal niet zo verkeerd doe. Zegt dit ook ineens als we samen wat doen: “Mama je maakt me blij als we samen spelen” Ik ben zo blij en trots op mijn ventje en eindelijk is dat gevoel wederzijds. We hebben allemaal meer rust gekregen en kunnen onze energie nu gebruiken voor veel leukere dingen!

Petra:

Mijn dochter kwam met huidproblemen
Mijn dochter had al jaren enorme huidproblemen welke niet verbeterden door het
zalfje van de dokter. vooral de huid van de rug zag er rood en ontstoken uit.
Ze had veel last van jeuk.
Dankzij enkele voortreffelijke behandelingen door jou zijn haar klachten nu verdwenen.
Je kunt je voorstellen hoe blij ik hiermee ben. Goed gedaan, ga zo door.

Jolanda:

Mijn dochter had erg last van haar buik
Ze kon slecht naar de wc en had vooral ‘s morgens veel last van buikpijn. Het ontbijt kon ze vaak niet opeten omdat ze daar misselijk van werd en buikpijn kreeg. Bij de dokter geweest en daar zakjes gekregen zodat ze beter naar de wc kon gaan. De klachten werden niet minder en de buikpijn bleef. Verwijsbrief gehad voor de kinderarts. In het ziekenhuis foto’s gemaakt. De uitslag was alleen een parasiet in haar darmen. Medicijnen gehad maar de klachten bleven. Via een vriendin ben ik bij tine gekomen. Daar ging een wereld voor ons open. Door voetreflexen en testen zijn we er achter gekomen dat ze niet tegen zuivel en tarwe kan en dat er weer parasieten waren. Tine heeft ons alles uitgelegd en we zijn aan de slag gegaan met medicijnen en een ander eetpatroon zonder tarwe en zuivel. Al heel snel ging het een stuk beter met mijn dochter. De buikpijn is minder en naar de wc gaan is ook een stuk beter. Door speltbrood te eten kan ze eindelijk genieten van haar broodje. Door voetreflexen kan ze zich ook beter ontspannen en is minder gestrest. Tine je bent voor ons een wondervrouw en wij hopen dat je nog heel veel andere mensen kan helpen.