Fonoforese

Fonoforese is een behandeling met geluidstrillingen d.m.v. verschillende stemvorken. Het sluit aan bij de wetenschap dat de mens tot in het kleinste deeltje puur trilling is. Elke cel, elk atoom en de hele kosmos trilt van nature en heeft een onhoorbare toon die zich kan versterken tot een hoorbare klank. In ons lichaam trilt elk orgaan, elk bot, elk weefsel op zijn eigen frequentie en samen resoneren ze tot een harmonieus geheel. Daardoor is het mogelijk om met de stemvorken door te dringen tot de essentie van de mens. Wanneer wij om wat voor reden dan ook ons niet meer goed voelen, geeft dat ergens een verstoring in het lichaam. Door ons hele lichaam lopen energiebanen (meridianen). Door de juiste stemvork op de juiste meridiaan te plaatsen, wordt de disbalans als het ware losgetrild en kan de energie weer gaan stromen.

Wanneer kan je voor deze behandeling kiezen

  • Stressvermindering en Ontspanning

In onze drukke wereld kan stress een grote rol spelen in ons dagelijks leven. Fonoforese biedt een diepe, rustgevende ontspanning die kan helpen bij het verminderen van stressniveaus, angst en spanning. 

  • Pijnverlichting

Fonoforese kan effectief zijn bij het verminderen van fysieke pijn, zoals spier- en gewrichtspijn. De trillingen van geluid kunnen helpen bij het ontspannen van gespannen spieren en het verlichten van pijnlijke gebieden. 

  • Energiebalans

De trillingen van fonoforese kunnen worden gebruikt om de energiestroom in het lichaam te harmoniseren. Dit kan helpen bij het herstellen van de algehele balans in het lichaam en de geest, wat kan bijdragen aan een gevoel van welzijn en vitaliteit.

  • Emotionele Genezing

Geluidsgolven kunnen diep doordringen in ons emotionele wezen. Fonoforese kan helpen bij het loslaten van emotionele blokkades en het bevorderen van emotionele heling. Het kan mensen helpen omgaan met verdriet, trauma’s en andere emotionele uitdagingen